Dongenaar rijdt onder invloed met auto door schuifpui supermarkt Dongen

Date:

Deel bericht:

Dongen – Een 33-jarige man uit Dongen is vanmorgen aangehouden voor poging doodslag. De Dongenaar is omstreeks 08.20 uur met zijn auto, een Suzuki Alto, door een geopende schuifpui van een supermarkt aan de Windmolenweg gereden. Daarna had hij gas gegeven en kennelijk geprobeerd door de tweede dichte schuifdeur te rijden. Daarachter bevonden zich diverse klanten omdat de winkel al open was. Dit lukte niet, mogelijk omdat hij bleef steken op de mat. Hierna is hij achteruit de supermarkt weer uitgereden.

De agenten kwamen door het opvallende signalement van de bestuurder en via de tenaamstelling van  het kenteken snel bij de verdachte uit die in de omgeving woont. Hij is een bekende van de politie en is in zijn woning aangehouden. De verdachte was onder invloed van alcohol. Hij blies 755 ugl, terwijl 220 ugl maximaal is toegestaan. Naast de poging doodslag wordt nu ook rijden onder invloed van alcohol ten laste gelegd. Naar zijn motief wordt een nader onderzoek ingesteld. Burgemeester M. Starremans heeft zich ter plaatse van het incident op de hoogte gesteld.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer haalt man uit het water Hekelingseweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagochtend 4 mei rond 11.56 uur is er een persoon te water geraakt aan de Hekelingseweg...

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Veel schade aan woning na brand in sauna Kruizemunt Rozenburg

Rozenburg (Zuid-Holland) - Zaterdagochtend 4 mei rond 8.38 uur is er brand uitgebroken in een sauna in een...

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...