Twee daders voortvluchtig na overval op avondwinkel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval op een avondwinkel aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam op maandagavond 10 december.

Rond 20.00 uur drongen twee mannen met een mes de mini-supermarkt binnen, waar op dat moment alleen een personeelslid aanwezig was. Eén van de twee sprong over de toonbank en nam geld mee. De medewerker van de winkel bleef ongedeerd.

- Advertisement -

Samen renden de mannen ervandoor in de richting van de Vondelweg. Ondanks de inzet van vele agenten op straat en het speurwerk van de bemanning van een politiehelikopter, wisten de twee daders te ontsnappen. Ze waren beide licht getint, droegen donkere jassen en capuchons.


Politie zoekt getuigen
Wie iets gezien van de overval wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Vult u onderstaand tipformulier in of bel naar 0900-8844. Als u uw naam liever niet bekendmaakt kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...