Brievenbussen in flat opgeblazen

Date:

Deel bericht:

Maassluis – In een flat aan de Mozartlaan werden buurtbewoners vanavond opgeschrikt door een harde knal met een enorme ravage als gevolg. De brievenbussen van de flat bleken opgeblazen te zijn door vuurwerk. De politie is op zoek naar getuigen.

Toen de politie arriveerde, troffen zij een puinhoop aan waarbij er tientallen brievenbussen verwoest op de grond lagen. Uit buurtonderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om drie of vier jongens gaat die in het donker gekleed waren. De politie hoopt dat meer getuigen kunnen helpen bij het vinden van de verdachten.

- Advertisement -

Vuurwerk is mooi, maar ook gevaarlijk. De consequenties van het afsteken van vuurwerk kunnen groot zijn: niet alleen voor mensen die gewond raken, maar ook voorwerpen, huizen en voertuigen die verwoest kunnen worden.

Politie op zoek naar daders

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere bruikbare informatie over dit incident? Neem dan contact op via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade aan woning na brand in sauna Kruizemunt Rozenburg

Rozenburg (Zuid-Holland) - Zaterdagochtend 4 mei rond 8.38 uur is er brand uitgebroken in een sauna in een...

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....