Drie gewonden bij steekpartij discotheek Vibes Westersingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Westersingel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is zeer ernstig gewond, volgens de politie heeft het Mobiel Medisch Team het slachtoffer op straat geopereerd. De slachtoffers lagen voor de deur.

De hulpverleners verrichten op straat bij een 22-jarige slachtoffer uit Ridderkerk direct een noodoperatie. Hij en de andere zwaargewonde jongen werden in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon ter plaatste aan zijn verwondingen worden geholpen.

- Advertisement -

Politieagenten startten direct met een groot onderzoek. Ter plaatse werd een 31-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. In Ridderkerk werd op de Rembrandtstraat in een auto nog drie verdachten aangehouden. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. Zij spraken met getuigen en omstanders en gaan camerabeelden bekijken. Op dit moment is het beeld dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en zij hun belagers niet kenden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...