Inbeslagnames van wapens, drugs en contanten bij grote verkeerscontrole

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee messen, wat drugs en 2000 euro aan contant geld vonden agenten vrijdag bij een grote verkeerscontrole aan de Piet Smitkade in Rotterdam. Daarnaast schreven ze 25 bekeuringen uit voor verschillende zaken, inden ze voor bijna 3000 euro aan onbetaalde boetes, namen ze een BMW in beslag op verdenking van witwassen en een andere auto die een verborgen ruimte bleek te hebben.

De controle werd gehouden tussen 15.00 uur en 22.30 uur samen met de Belastingdienst. De dienst inde voor 26.000 euro aan achterstallige betalingen, en nam 7 auto’s in beslag.

- Advertisement -

Bij de controle was er ook toestemming om preventief te fouilleren. Dat leverde uiteindelijk de vondst van een dealershoeveelheid cocaïne en 2000 euro contant geld op. De eigenaar daarvan is aangehouden.

De politie en haar partners zoals gemeente en Belastingdienst houden regelmatig dit soort grote acties om de (verkeers)veiligheid te vergroten, wapens van de straat te halen en ondermijning tegen te gaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...