Politie zoekt getuigen van mislukte overval op Kruidvat

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam zoekt getuigen van overval op een Kruidvat-filiaal die op 9 maart rond 16.50 uur plaatsvond aan het Marinus Bolkplein.

Een onbekende man kwam de winkel binnen en eiste onder bedreiging van een wapen geld. Hij kreeg ondanks meerdere dreigementen niets van het personeel en ging er zonder buit in onbekende richting vandoor. Tijdens de overval was de winkel open en waren er meerdere klanten aanwezig, maar er raakte gelukkig niemand gewond.

- Advertisement -

Signalement
De dader was een kleine, lichtgetinte man met een baardje, die een langere donkere jas droeg. Hij droeg een zwarte sjaal en een vermoedelijk blauw petje.

Getuigenoproep
Heeft u de overval zien gebeuren of de dader er voor of erna nog gezien? Of heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek naar de dader? Bel dan de politie op 0900-8844 en geef uw informatie door. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Wie liever anoniem blijft, belt met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...