Politie zoekt getuigen van geloste schoten op woning

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag is er met een vuurwapen geschoten op een woning in de Odastraat in Rotterdam. De politie zoekt getuigen van dit incident.

De bewoners hoorden rond 01.30 uur een aantal harde knallen. Pas ’s ochtends zagen zij de gaten in de voordeur en in de woning vonden zij een aantal kogels. Politiemensen stelden onder meer een sporenonderzoek in en spraken met getuigen. Daar is onder andere uit naar voren gekomen dat er vermoedelijk een auto bij het voorval betrokken was.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
Ondanks het feit dat er al veel getuigen gehoord zijn, is de politie toch nog op zoek naar meer informatie. Misschien dat er mensen zijn die videomateriaal hebben, bijvoorbeeld van bewakingscamera’s. Als dat zo is, worden zij verzocht deze met de politie te delen.

Bent u dus getuige geweest of heeft u andere informatie of beelden die de politie kunnen helpen, belt u dan met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...