Twee daders gezocht na gewapende woningoverval

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 23.30 uur, drongen twee daders een woning aan de Bronkhorst in Rotterdam binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor met hun bezittingen, en vluchtten met een auto. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De slachtoffers omschrijven de twee daders als mannen van tussen de 20 en 25 jaar. Dader 1 is lichtgetint, ongeveer 1.75m en droeg een blauw trainingspak van Nike met witte strepen en zilveren accenten. Hij heeft zwart kort haar, een witte pet en een tattoo van Chinese tekens aan de rechterkant van zijn nek. De tweede dader is iets kleiner, zo’n 1.70. Hij heeft een donkerdere huid, twee vlechten tot op zijn schouders, een breed postuur en droeg een zwarte broek, rood trainingsjack en zwarte jas. Hij droeg een witte pet van Nike.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart om de daders te vinden. Ze vragen personen die meer informatie hebben of misschien zelfs camerabeelden van de directe omgeving ten tijde van het incident om contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, kunt u ook bellen met M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...