Man krijgt klappen met vuurwapen Sjanghailaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Klappen op het hoofd met een vuurwapen en bloedend achtergelaten in een portiek aan de Sjanghailaan. De politie zoekt dringend getuigen van een gewelddadige beroving van een 56-jarige man. Hij werd belaagd door twee mannen voor de deur van zijn huis. Die gingen er met de telefoon en enkele persoonlijke spullen van de man vandoor.

Het slachtoffer kwam dinsdagavond rond 22:15 uur thuis, maar was zijn portieksleutel vergeten. Hij belde aan, zodat zijn zoon open kon doen. Op dat moment verscheen er een man achter hem, die hem direct op zijn lichaam en hoofd sloeg. Een tweede man kwam erbij en schreeuwde om geld, terwijl de ander het slachtoffer vast hield. Het slachtoffer gilde, wat de zoon kon horen door de intercom. De mannen trokken het slachtoffer ondertussen naar een donker deel van het portiek, waarbij het slachtoffer zag dat een van de daders een vuurwapen had. Die begon ermee op het hoofd van het slachtoffer te slaan. Op dat moment kwam de zoon naar beneden en vluchtten de daders weg in de richting van de Kobelaan, het slachtoffer bloedend achterlatend. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Signalement
De daders zijn rond de 1.75 en 1.80 meter lang, eentje was slank, de ander nogal fors. Ze hebben een donkere huidskleur, spreken goed Nederlands, en droegen beiden een donkere jas met capuchon en iets voor hun gezicht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...