Politie onderzoekt schietincident op woning Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen nacht zijn er meerdere schoten gelost op een woning in de Plantagestraat in Rotterdam. De agenten komen graag in contact met mensen die meer weten of in het bezit zijn van camerabeelden.

Rond één uur vannacht kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van mensen die schoten gehoord hadden in de omgeving van de Plantagestraat. Agenten die ter plaatse gingen troffen op straat ook meerdere hulzen aan. In een ruit van een woning in de straat waren meerdere kogelinslagen te zien. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

- Advertisement -

Vandaag ging het onderzoek verder. Naast forensisch onderzoek werd er vandaag ook buurtonderzoek gedaan. Het onderzoeksteam is onder meer op zoek naar camerabeelden.

Getuigenoproep
Bent u in het bezit van beelden dan is dit waardevolle informatie voor het onderzoeksteam. Ook als u andere informatie heeft over het schietincident dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...

Winkel ontruimd na brand Nieuwe Ommoordseweg Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 29 april rond 17.10 uur is er brand uitgebroken in een filiaal van supermarkt Dirk...