Tientallen balkons in Den Haag onder stroom (video)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Tientallen balkons van portiekwoningen aan de Herman Costerstraat hebben onder stroom gestaan. Netbeheerder Stedin en de brandweer hebben na enige tijd zoeken de oorzaak kunnen vinden.

Afgelopen donderdag ging het al mis. Toen verbrandde een bewoner diens handen toen deze de reling van het balkon vast hield. De man moest voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis. Nadat de gemeente werd ingeschakeld, kwam een elektricien onderzoek doen, maar zonder succes.

- Advertisement -

Vandaag bleek er wederom stroom te staan op de balkons. De politie, brandweer en Netbeheerder Stedin gingen op onderzoek uit. Er bleek inderdaad 220 Volt op de balkons te staan. Uit voorzorg werd in het hele woningblok de stroom uitgezet. Ook mochten bewoners niet naar hun balkons of naar hun tuin tot het gevaar geweken was.

Losliggende kabels
Na enige tijd zoeken, werd toch de boosdoener gevonden. Op het dak lagen enkele stroomkabels in een plas met water. Deze zorgden voor kortsluiting en dat de balkons onder stroom kwamen te staan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...