Duitser beroofd van duizenden euro’s in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Het opkopen van machines en apparaten in Capelle aan den IJssel, pakte voor een Duitser woensdagavond even anders uit dan hij had verwacht. Het kostte zijn baas enkele duizenden euro’s.

De man was uit Duitsland naar Capelle gereden om enkele goederen op te kopen. Hij deed dat wel vaker voor een Duits bedrijf, maar deze keer pakte het anders uit. Toen hij om ongeveer 19.00 uur op de Wingerd aankwam, was er nog niemand aanwezig, maar na ongeveer 10 minuten kwamen twee mannen aanlopen. Hij kende hen niet, maar zij vroegen hem mee te lopen naar de kelderboxen om te helpen met de apparaten. Daar ging het echter mis.

- Advertisement -

Eén van de mannen trok een vuurwapen en de twee dwongen de man zijn geld af te geven; enkele duizenden euro’s.  Daarna gingen de twee er vandoor.

Buurtonderzoek
De politie werd gewaarschuwd en die stelde direct een onderzoek  in, maar de twee overvallers werden niet meer gevonden. Direct is er een buurtonderzoek ingesteld.

Getuigen
De politie is verder nog op zoek naar getuigen van dit misdrijf. Is u iets opgevallen, woensdagavond 31 juli, rond 19.00 en 19.30 uur op de Wingerd in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met de politie-eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Politie onderzoekt poging ontvoering Nabucco Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De politie is op zoek naar getuigen van een recentelijk onthulde poging tot...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....