Hardleerse automobilist loopt tegen de lamp tijdens verkeerscontrole Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen dinsdag hield de Zeehavenpolitie een uitgebreide verkeerscontrole aan de Bijlstraat in Rotterdam. Een Rotterdammer werd aangehouden toen deze voor de zevende keer werd betrapt voor rijden zonder rijbewijs.

De verkeerscontrole werd gehouden in samenwerking met de Douane, Belastingdienst en Team Verkeer om ondermijning in de Waalhaven aan te pakken. Zo’n zestig voertuigen werden staande gehouden om gecontroleerd te worden.

- Advertisement -

Er werd gericht gezocht naar auto’s en personen die al bekend waren bij de politie, maar ook andere voertuigen die toevallig in het gebied waren, werden steekproefsgewijs aan de kant gezet.

De Belastingdienst nam vijf auto’s in beslag en inde ruim 13.000 euro aan openstaande boetes. De politie deelde verschillende boetes uit voor verkeersovertredingen. Daarnaast helpt de controle de agenten bij het in kaart brengen wat voor publiek de Waalhaven bezoekt en met welke reden.

Hardleerse automobilist
Tijdens de controle bleek één automobilist, een man uit Rotterdam, zonder rijbewijs te rijden. Toen agenten in het systeem keken, bleek de man al zes keer eerder betrapt te zijn voor rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen en de man is aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...