Zoektocht naar inzittende te water geraakte auto; bestuurster zit thuis

Date:

Deel bericht:

Ooltgensplaat – Hulpdiensten hebben vanavond een zoekactie gestart na een te water geraakte auto langs de Bosweg in Ooltgensplaat (Goeree-Overflakkee). De bestuurster bleek echter al naar huis te zijn vertrokken.

Het ongeval gebeurde even na 19.00 uur. Al gauw snelden brandweer, politie en ambulance toe naar de locatie van de steeds verder zinkende personenauto. Er werd zelfs een traumahelikopter opgeroepen om mogelijk bijstand te verlenen naar de nog vermiste bestuurster.

- Advertisement -

De automobiliste was echter zelf al uit de auto te zijn gekropen en was naar huis gegaan. Toen dit bekend werd, kon de zoekactie worden gestaakt. De vrouw heeft vermoedelijk een berisping gekregen voor het verlaten van het plaats ongeval. “De volgende keer zal ze vast niet vergeten om dit bij 112 te melden!”, zo voegt Politie Hoeksche Waard toe.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...