Bestuurder rijdt al sinds 1999 met ongeldig verklaard rijbewijs

Date:

Deel bericht:

Leiden – Een automobilist is op de Rijksweg A4 staande gehouden, nadat deze opvallend rijgedrag vertoonde. De reden hiervan ligt vermoedelijk bij het feit dat de bestuurder zonder geldig rijbewijs reed. Extra frappant was dat de automobilist dit al sinds 1999 doet.

Agenten waren bezig met een surveillance op de Rijksweg A4 toen het voertuig van de verdachte opviel. Bij Leiden werd de bestuurder staande gehouden, waarna de dienders erachter kwamen dat de man zijn rijbewijs in 1999 ongeldig is verklaard.

- Advertisement -

De bestuurder werd hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau in Leiden. Tijdens de afhandeling van de zaak, bleek dat dit ook niet de eerste keer was. De verdachte is sinds de ongeldigheidsverklaring al veertig keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Gevangenisstraf
De verdachte is nu gedagvaard en moet zich verantwoorden bij de rechter. De verkeersofficier van justitie zal een gevangenisstraf van drie maanden eisen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode na schietpartij in Rijswijk, verdachte aangehouden

Rijswijk - Vrijdag 20 september is iemand om het leven gekomen bij een schietpartij aan de Galjoenstraat in...

Verdachte steekpartij Erasmusbrug Rotterdam bekende van de politie, slachtoffers uit Rotterdam en Zwitserland

Rotterdam – De verdachte van de steekpartij op de Erasmusbrug in Rotterdam blijkt een bekende van de politie...

Man steekt om zich heen rondom Erasmusbrug Rotterdam, dode en twee zwaargewonden (video)

Rotterdam - Bij een steekpartij rond de Erasmusbrug en het Willemsplein in Rotterdam zijn donderdagavond drie slachtoffers gevallen....

Hubo overvallen door drie mannen Schopenhauerweg Rotterdam

Rotterdam - Een bouwmarkt aan de Schopenhauerweg is donderdagmiddag overvallen door drie mannen met helmen. Eén van hen...