Koninklijke Marechaussee vindt elf vreemdelingen in trailer in Hoek van Holland

Date:

Deel bericht:

Hoek van Holland – De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdagochtend 11 oktober een elftal vreemdelingen aangetroffen in een trailer op het haventerrein in Hoek van Holland.

Een migratiecontrolehond van de Marechaussee sloeg aan bij een losstaande trailer. Bij onderzoek werden vier vreemdelingen in de trailer aangetroffen. Even later sloeg de hond weer aan bij een andere losstaande trailer. Hierin werden zeven vreemdelingen aangetroffen.

- Advertisement -

Alle vreemdelingen hebben vermoedelijk de Afghaanse nationaliteit. Zeven van hen geven aan minderjarig te zijn, tussen de 14 en 17 jaar.

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Er wordt onderzoek ingesteld naar de nationaliteit van de vreemdelingen en de wijze waarop zij in de trailers terecht zijn gekomen. De vreemdelingen zijn het vreemdelingentraject ingegaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade aan woning na brand in sauna Kruizemunt Rozenburg

Rozenburg (Zuid-Holland) - Zaterdagochtend 4 mei rond 8.38 uur is er brand uitgebroken in een sauna in een...

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....