Politie zoekt getuigen van overval op buurtsupermarkt in Papendrecht

Date:

Deel bericht:

Papendrecht – Het Regionale Overvallenteam van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval op een buurtsupermarkt in Papendrecht op 27 november. Niemand raakte gewond.

Rond 18.50 uur, kort voor sluitingstijd, kwamen twee jongens de winkel op de hoek van de Korenbloemstraat/Goudsbloemstraat binnen. In de winkel was op dat moment alleen een personeelslid aanwezig.

- Advertisement -

De gewapende daders gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor en lieten de winkelmedewerker geschrokken, maar ongedeerd achter.

Signalement
De eerste dader was een jongeman die goed Nederlands sprak. Hij droeg een bivakmuts en een zwarte jas en hij had een mes bij zich.

De tweede dader had ook een zwarte jas aan en droeg een zogenaamd Vendetta-masker. Hij had een vuurwapen of iets wat er sterk op leek bij zich.

Getuigenoproep
Heeft u de daders  voorafgaand, tijdens of na de overval gezien? Help dan de politie en bel op 0900-8844 en vraag naar het Rotterdamse Team Overvallen. Andere informatie die leidt naar de daders, zoals camerabeelden, is vanzelfsprekend ook welkom. Anoniem uw informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...