Verdachte (38) aangehouden na brandstichting bij CBR Rijswijk

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – De politie hield vrijdagochtend 3 januari een 38-jarige man uit Den Haag op heterdaad aan voor brandstichting in het CBR-gebouw aan de Lange Kleiweg. Bij de brand vielen geen gewonden.

Rond 07.45 uur kreeg de politie de melding van een brand bij het Centraal Bureau voor Rijvaardigheden (CBR) aan de Lange Kleiweg. Op het moment van de brand bevonden zich circa dertig mensen in het gebouw. Zij konden ongedeerd naar buiten komen.

- Advertisement -

In de omgeving van het gebouw konden agenten al snel een 38-jarige verdachte aanhouden. De man zit vast en wordt gehoord op het bureau.

Geen examens mogelijk
Door de brand heeft het CBR bekend gemaakt dat er geen theorie-examens, praktijkexamens en rijtesten kunnen plaatsvinden. Ook is de klantenservice voor beroepsexamens vandaag onbereikbaar.

Het CBR geeft aan alle klanten te informeren en op zoek te gaan naar alternatieve locaties. Als er meer bekend is, worden de betrokken rijscholen en kandidaten geïnformeerd.

Politieonderzoek
Het gebouw is inmiddels verzegeld en de Forensische Opsporing van de politie doet verder onderzoek naar de brandstichting.

De politie komt graag in contact met getuigen van de brandstichting. Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over videobeelden? Bel dan met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Keldercomplex vol rook en brand door oververhitte transformator Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - In het keldercomplex van een portiekwoning aan de Lepelaarsingel in Rotterdam is vrijdagochtend een transformator in...

DHL bezorger botst tegen personenauto, één gewonde naar ziekenhuis Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam -  Een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto heeft vanavond voor opschudding gezorgd in een woonwijk,...

Groep pro-Palestina demonstranten demonstreert bij centraal station Stationsplein Rotterdam

Rotterdam - Pro-Palestina demonstranten zouden vandaag om 13:00 uur demonstreren bij de Erasmuscampus Woudenstein. Uit voorzorg had de...

Twee gewonde na botsing tegen elektriciteitshuisje Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Woensdagmiddag 15 mei rond 17.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde...