Bedrijfsbus negeert stopteken en blijft rondjes rijden op Rotterdamse Rotonde

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen avond zagen agenten een bedrijfsbus slingeren over de President Rooseveltweg in Rotterdam. Toen de dienders het voertuig wilde laten stoppen, draaide deze een rotonde op en bleef hier rondjes op rijden.

Zelfs met optishe geluids- en lichtsignalen bleef het voertuig doorrijden. Ook reed deze door het plantsoen midden op de rotonde en nam meerdere verkeersborden mee.

- Advertisement -

Pas nadat er assistentie was van een extra eenheid, wisten de agenten het voertuig tot stoppen te dwingen en eindigde de ‘dollemansrit’ midden op de rotonde.

Hypo
Na controle bleek de bestuurder niet onder invloed, maar bleek deze het slachtoffer van een ‘hypo’. Dit is een sterke daling van de bloedglucosewaarde, die voor een flinke impact op je lichaam kan zorgen. Na het nemen van wat suiker en dextro, was de man weer in orde.

De politie heeft desondanks het rijbewijs ingevorderd op basis van artikel 130 van de Wegenverkeerswet vanwege de gevaarssetting.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Politie rukt groots uit voor schreeuwende gamer in woning Mathenesserlaan Rotterdam

Rotterdam - De politie is maandagavond groots uitgerukt voor geschreeuw in een woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam....

Forse vertraging door ongeluk met auto A16 Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Het verkeer op de A16 in de richting van het Terbregseplein moet rekening houden met vertraging...