Drie mannen aangehouden na bedreiging met vuurwapen in Rotterdamse woning

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefstraat in een woning een man en vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen.

Even na het middaguur belde een man het alarmnummer. Hij vertelde dat er twee mannen in zijn woning waren die hem en zijn vriendin hadden bedreigd en geslagen. Daar zou ook een vuurwapen bij zijn gebruikt.

- Advertisement -

Agenten hebben aan de hand van een signalement de daders en de door hen gebruikte auto in de omgeving kunnen aantreffen. Op de Zuiderparkweg werd de auto tot stoppen gemaand en werd vanwege de mogelijke aanwezig van een vuurwapen een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) gestart.

Met getrokken pistolen zijn de verdachten aan de hand van aanwijzingen van de politie uit de auto gepraat. De drie inzittenden, Rotterdammers van 22, 23 en 27 jaar, zijn aangehouden. Bij verdere controle is bij de verdachten en in het voertuig geen vuurwapen aangetroffen. De politie doet nader onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 8 mei rond is er brand uitgebroken in een kapperszaak onder een flatgebouw aan de...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Politie rukt groots uit voor schreeuwende gamer in woning Mathenesserlaan Rotterdam

Rotterdam - De politie is maandagavond groots uitgerukt voor geschreeuw in een woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam....

Forse vertraging door ongeluk met auto A16 Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Het verkeer op de A16 in de richting van het Terbregseplein moet rekening houden met vertraging...