Motorclubleden Caloh Wagoh aangehouden na schietincident op Asserweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.

Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen meerdere politie-eenheden naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd één huls aangetroffen.

- Advertisement -

Aanhoudingen
Volgens de politie zouden er meerdere auto’s betrokken zijn geweest bij de ruzie. Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit zijn een 42-jarige Rotterdammer en een 25-jarige inwoner uit Delft. Beide verdachten waren niet in het bezit van een vuurwapen. In de auto zijn wel een tiental flessen met lachgas aangetroffen.

Beide mannen bleken van Caloh Wagoh, aldus de politie, en zijn aangehouden, verhoord en heengezonden. Op een later moment moeten zij zich voor de rechter verantwoorden.

Verder onderzoek en getuigenoproep
Camerabeelden uit de directe omgeving worden uitgekeken en getuigen nader gehoord.Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Foto: Archieffoto

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...