Vier aanhoudingen in grote drugszaak Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In verband met een groot onderzoek naar drugs en witwaspraktijken heeft de politie afgelopen dinsdag vier aanhoudingen verricht, dit meldt de politie vrijdag. In het onderzoek zijn elf doorzoekingen gedaan in diverse panden, hierbij zijn geld, drugs en een aantal luxe goederen en auto’s in beslag genomen. De vier verdachten zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Na de vondst van een grote hoeveelheid hennep en cocaïne in een bedrijfspand in Ridderkerk werd begin dit jaar een onderzoek ingesteld. In het kader van het onderzoek werden de doorzoekingen verricht in Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht. De vier aangehouden mannen in de leeftijd van 24, 34, 45 en 51 jaar zijn afkomstig uit Rotterdam en Ridderkerk. Het viertal word er op dit moment verdacht van witwassen en drugshandel.

Tijdens de doorzoekingen in onder andere woningen werden twee grote zakken hennep in beslag genomen, eveneens werden er dure sieraden en vier luxe bolides in beslag genomen. Ook werd uiteindelijk een grote hoeveelheid geld aangetroffen, omdat hiervan de herkomst niet kon blijken is dit in beslag genomen. Het onderzoek naar de witwassers zal worden voortgezet, meerdere aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

- Advertisement -

Foto’s : Politie Eenheid Rotterdam

foto-3 foto-4

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...