Rotterdamse politie onderzoekt mogelijke woningoverval aan Guldenwaard

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een mogelijk woningoverval aan de Guldenwaard. De overval zou gepleegd zijn op zondag 16 augustus, tussen 07.45-17.00 uur. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Doordat communicatie met het slachtoffer moeizaam verloopt, tast de politie nog in het duister over wat zich in de woning heeft afgespeeld. Vaststaat dat er geld is buitgemaakt en dat de auto van het slachtoffer, een grijze Volkswagen Golf, is meegenomen. Het slachtoffer raakte licht gewond bij het incident.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat zich heeft afgespeeld. Ook is de politie op zoek naar de grijze VW Golf. Informatie kan worden gedeeld via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...