19-jarige Rotterdammer aangehouden voor steekpartij in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Capelle a/d IJssel – De politie heeft een 19-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden als verdachte van een steekpartij die begin mei plaatsvond in Capelle aan den IJssel.

Het incident vond plaats op 1 mei aan de Hebriden in Capelle aan den IJssel. Hierbij raakte een jongen lichtgewond. Uit angst voor de dader nam het slachtoffer niet gelijk contact op met de politie. Pas in augustus werd er aangifte gedaan, waarna de politie direct een onderzoek startte.

- Advertisement -

Meerdere messen in rugzak en onder matras
Het politieonderzoek leidde agenten naar een 19-jarige verdachte uit Rotterdam. Zaterdag 5 september werd hij aangehouden in Capelle aan den IJssel. In overleg met de Officier van Justitie is zijn huis in Rotterdam-Zuid ook meteen doorzocht. Het is duidelijk dat de jongen niet vies is van messen: hij sliep met vijf messen – waarvan twee kapmessen – onder zijn matras, had nog eens drie messen in een doos onder zijn bed en in zijn rugtas zaten nog eens twee verboden messen (zie foto).

De verdachte zit momenteel vast en wordt nader verhoord. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....