Politie arresteert autodief na hoge snelheidsachtervolging door regio

Date:

Deel bericht:

Maassluis, regio – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een autodief aangehouden na een achtervolging door de regio, waarbij snelheden tot boven de 200 km per uur werden behaald.

De eigenaar van de auto hoorde rond 23.15 uur een auto. Het was een onaangename verrassing toen hij plots zijn eigen auto zag wegrijden. Hierop belde de man direct de politie.

- Advertisement -

Verschillende eenheden hielden de doorgaande wegen in de gaten. Op de A20 bij het Kethelplein werd de auto gezien, waarna de achtervolging werd ingezet. De auto reed in eerste instantie naar Delft, maar reed daarna weer terug naar Rotterdam en vervolgens naar Gouda.

Bij Gouda keerde de verdachte weer en ging de snelweg weer op richting Rotterdam. Tijdens de achtervolging werden snelheden tot boven de 200 kilometer per uur behaald. Ter hoogte van Moordrecht wisten agenten het voertuig klem te rijden.

De bestuurder werd aangehouden en deze wordt vervolgd voor diefstal. Daar bovenop heeft de verdachte meerdere bekeuringen voor diverse verkeersovertredingen ontvangen en is het rijbewijs ingevorderd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...