Moeder (24) en (4) dochter vermist vanuit Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – De politie is naarstig op zoek naar een 24-jarige vrouw en haar 4-jarige dochter uit Hoogvliet. Moeder en dochter kwamen vrijdagavond niet thuis na een wandeling bij hun tijdelijke verblijfplaats in Hoogvliet. De vrouw woonde daar omdat ze door haar partner in Noorwegen waar zij ook woonachtig is werd bedreigd.

De vrouw vluchtte vervolgens naar haar broer in Hoogvliet. De vrouw maakte elke avond een wandeling van ongeveer 20 minuten, zij ging dan rond 19.00 uur weg. Dit deed zij ook op vrijdagavond maar kwam daarna niet meer terug.

- Advertisement -

De politie heeft zaterdag al gezocht naar moeder en dochter maar ze niet gevonden. De politie maakt zich grote zorgen, het meisje is autistisch en heeft medicatie nodig.

De vrouw heeft een blanke huiskleur, bruine ogen en bruin haar met highlights. Zij heeft een klein tenger postuur en is circa 1.52 cm lang. Ze heeft kleine voeten, maat 35. Ze droeg een hemelblauwe jas en een blauwe spijkerbroek met een grijze legging tijdens de wandeling. Haar dochtertje droeg een roze jas met een spijkerrok. De kinderwagen is rood met zwart van kleur.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brandweer haalt man uit het water Hekelingseweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagochtend 4 mei rond 11.56 uur is er een persoon te water geraakt aan de Hekelingseweg...

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Veel schade aan woning na brand in sauna Kruizemunt Rozenburg

Rozenburg (Zuid-Holland) - Zaterdagochtend 4 mei rond 8.38 uur is er brand uitgebroken in een sauna in een...

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...