Politie pakt drugsdealer op in Rotterdam Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een man aangehouden die wordt verdacht van het dealen van drugs in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Agenten gingen op onderzoek uit nadat zij een melding hadden gekregen van drugsoverlast.

Door een eerste onderzoek welke onopvallend werd ingezet bleek de melding te kloppen, niet veel later werd het Flexteam van de Politie ingezet en gingen verder met de zaak. Al vrij snel konden zij in een woning een man aanhouden welke op dat moment nog bezig was met drugs te produceren.

- Advertisement -

De man had een bezoekje van de politie totaal niet verwacht, zijn handen kon hij zelfs niet meer wassen. De man zit vast en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de woning worden gesloten voor een bepaalde tijd.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...