Man bedreigt persoon met hakbijl op Schoonderloostraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Als je ’s avonds op straat loopt en plots een man tegenkomt die je bedreigt met een hakbijl, dan denk je dat je in een horrorfilm zit. Toch overkwam het iemand afgelopen nacht op de Schoonderloostraat.

De politie werd gedreigd over het incident en stuurde agenten naar de straat. Naar aanleiding van het signalement troffen ze de man al snel aan. De hakbijl zat inmiddels verstopt in zijn broeksband.

- Advertisement -

Agenten wisten de man snel te overmeesteren. Bij controle bleek de man naast de hakbijl ook nog een mes bij zich te hebben. Daarnaast was de man ‘ladderzat’, aldus de politie.

Openstaande celstraf
Op het bureau werd de identiteit van de verdachte achterhaald. Daaruit kwam naar voren dat hij nog ruim vier jaar celstraf heeft openstaan in België voor de invoer van verdovende middelen. De man zich momenteel vast en wacht op uitlevering aan onze Zuiderburen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....