Agenten houden dronken brokkenpiloot aan na achtervolging van Waddinxveen naar Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Waddinxveen – In de vroege ochtend van woensdag 16 december hebben agenten een man aangehouden na een achtervolging die in Waddinxveen begon en eindigde in Rotterdam Ommoord.

De politie verklaart dat de man een aanrijding had veroorzaakt en allesbehalve nuchter over kwam. De komst van de politie wilde de man niet afwachten en hij reed er snel vandoor.

- Advertisement -

De politie zette de achtervolging in die uiteindelijk eindigde in de Rotterdamse wijk Ommoord. De bestuurder probeerde nog te voet te ontkomen, maar tevergeefs. De man is aangehouden en op het bureau zal gekeken worden hoedanig de man onder invloed was.

Kritiek van omwonenden
Enkele omwonenden uitten kritiek op de sirenes van de politie die volgens hun de ‘hele wijk wakker maakten’. Een enkele bewoner zegt van plan zijn aangifte te doen. De politie verklaarde dat door het wegrennen van de bestuurder, agenten de voertuigen snel moesten verlaten, waardoor inderdaad de sirenes wat langer te horen waren.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...