684 hennepplanten in woning Ebenhaezerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een woning in de Rotterdamse Ebenhaezerstraat hebben politieagenten 684 hennepplanten aangetroffen. Naast de planten waren er ook 50 lampen geïnstalleerd. De situatie in de woning was ronduit gevaarlijk, er was flink geknoeid met de elektra. 

De woning is na het onderzoek direct geruimd, alle planten en apparatuur zijn vernietigd. Stedin heeft de stroom in het pand afgesloten. Hennepplantages in woningen zorgen voor zeer gevaarlijke situaties. Door het geknoei met elektra kan er brand ontstaan, doordat er veel brandbaar materiaal in de woning aanwezig is kan een brand zeer grote gevolgen hebben voor omwonenden.

- Advertisement -

Heeft u het vermoeden van een hennepplantage, neem dan altijd contact op met de politie. Hennepplantages zijn te herkennen aan warmte, en windgeruis van bijvoorbeeld de afzuiging. U kunt een melding maken via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...