Dader voortvluchtig na overval op Primera aan Oude Binnenweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdagmorgen 25 maart is een Primera-filiaal aan de Oude Binnenweg in Rotterdam overvallen. De dader en de buit zijn nog spoorloos.

Even na half elf kwam een man de zaak binnenlopen en bedreigde een personeelslid met een vuurwapen. De dader heeft na het binnenhalen van een nog onbekende buit de benen genomen. Er raakte gelukkig niemand gewond.

- Advertisement -

Ondanks dat agenten direct in de omgeving zochten naar de man, is deze niet meer aangetroffen. De recherche zet het onderzoek voort.

Getuigenoproep
De politie heeft mensen gevraagd die getuigen waren van het incident om contact op te nemen. Ook eventuele camerabeelden uit de omgeving zijn welkom, zo laat de politie weten. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....