Vrouw (82) gewond na overval in woning Jalonstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 82-jarige vrouw is donderdagavond in haar woning aan de Jalonstraat in Rotterdam mishandeld na een vermoedelijke babbeltruc. Twee vrouwen en een man drongen haar woning binnen nadat ze zogenaamd een tasje met eten kwamen brengen. Toen de vrouw de deur open deed drongen ze de woning binnen en de bewoonster moest naar de keuken lopen.

Het slachtoffer begon heel hard te gillen en probeerde naar de voordeur te lopen. Ze werd door een man en vrouw hard opzij geduwd en pakten haar hardhandig beet. Het drietal ging er vervolgens vermoedelijk zonder buit vandoor. De bewoonster bleef hevig geschrokken achter in haar woningen, ze had lichte verwondingen opgelopen.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de laffe overval en onderzoek camerabeelden.
Heeft er iemand iets gezien van deze drie personen, eerder op de avond of misschien bij het weggaan? Heeft u misschien camerabeelden? Al die informatie is belangrijk voor het onderzoek. Het blanke drietal is rond de 25 jaar, de ene vrouw is wat kleiner dan de andere vrouw,  alle drie praatten ze Nederlands. Wellicht was er één van de vrouwen van Slavische afkomst. Info? Bel 0900-8844 of tip gemakkelijk via onderstaand formulier via politie.nl Anoniem bellen kan ook, op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...