Rotterdammer aangehouden voor woningoverval met mishandeling in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag, Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat zij een woning in Den Haag waren binnengedrongen en de bewoners hadden mishandeld.

Omstreeks 23.20 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er vanuit de woning aan de Bevelandsestraat veel herrie en geschreeuw te horen was. Agenten gingen met spoed poolshoogte nemen en troffen, naast de bewoners, de twee mannen aan.

- Advertisement -

De mannen werden door de bewoners aangewezen als ongewenste indringers. Zij zouden de bewoners – vermoedelijk met een koevoet – hebben mishandeld en hadden de telefoon van de bewoonster afgepakt. Beide mannen werden aangehouden en er is aangifte tegen ze gedaan. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in een zakelijk geschil, zo verklaart de politie. Beide verdachten, een Rotterdammer (30) en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats (30), zitten vast voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...