Drie aanhoudingen na gewapende overval bij 68-jarige Rotterdamse

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagmiddag 21 juni heeft de politie drie mannen aangehouden, nadat zij een overval hadden gepleegd aan de Wolphaersbocht. De 68-jarige bewoonster werd daarbij met een wapen bedreigd.

Rond twee uur in de middag werd aangebeld bij het 68-jarige slachtoffer. Toen zij open deed, werd zij overlopen door drie mannen. De vrouw werd daarbij bedreigd met een mes.

- Advertisement -

Nadat de mannen de diverse persoonlijke bezittingen, waaronder telefoons en een pinpas, hadden buitgemaakt, sloegen zij op de vlucht. De vrouw raakte gelukkig niet gewond.

Zoekactie
De politie werd gealarmeerd en agenten gingen gelijk op zoek naar de overvallers. Door middel van een goed signalement konden twee verdachten al snel in de omgeving worden aangehouden. Daarbij werd een deel van de buit aangetroffen.

Alerte getuige
Een alerte getuige zag hoe een man geld wilde pinnen bij een geldautomaat en zich verdacht gedroeg. Toen agenten de man wilden controleren, bleek dit de derde verdachte te zijn die geld wilde pinnen met de gestolen pinpas.

De mannen zijn 34, 39 en 41 jaar en komen uit Polen en Slowakije. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zo laat de politie weten.

Getuigenoproep
Heeft u bruikbare informatie voor het politieonderzoek en nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tip leidt politie naar tientallen vaten met aceton in kelderbox | Spaansebocht Rotterdam

Rotterdam - Een oplettende passant heeft zaterdagmorgen de politie gebeld nadat deze op de Spaansebocht in Rotterdam-Spangen zag...

Gewonden bij aanrijding scooter met auto Vierambachtsstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag 27 april rond 18.15 uur heeft er op de Vierambachtsstraat in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden....

Man aangehouden na mishandeling beveiliger Holland Casino Weena Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij een beveiliger had mishandeld en bedreigd...

Bestuurder onder invloed crasht na achtervolging Henri Eversstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 07.15 uur na een achtervolging op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander...