Hoofdverdachte Delano G. woont in Rotterdam West

Date:

Deel bericht:

De hoofdverdachte 21-jarige Delano G van de moord aanslag op Peter R de Vries woont in de van Cittersstraat in Rotterdam-West. De buurt werd afgelopen dinsdagavond opgeschrikt na een politie-inval in de portiekwoning waar G. woont met zijn vriendin en zoontje. De buurt reageert verslagen, zij kunnen niet geloven dat uitgerekend hij achter de moordaanslag zit.

Delano G. werd dinsdagavond op de A4 bij Leidschendam aangehouden door de politie. Hij werd samen met een Pool gearresteerd nadat de auto door de Anpr-camera’s was opgeschikt. Diezelfde nacht nog werd zijn woning doorzocht. De omgeving was inmiddels afgezet met zwaarbewapende agenten in speciale auto’s. Naast de woning in Rotterdam is ook een huis in Tiel doorzocht. G.

- Advertisement -

Peter R de Vries werd op dinsdagavond rond half acht neergeschoten in Amsterdam. Hij liep na afloop van een uitzending in RTL Boulevard door de Lange Leidsedwarsstraat terug naar zijn auto die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Prinsengracht. Niet veel later dook er een jongen op die zeker vijf kogels afvuurde. Zeker één kogel raakte het hoofd van Peter R. de Vries, hij is op straat gereanimeerd en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode gevonden in auto in brandende schuur tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De politie heeft maandagmorgen een lichaam gevonden tijdens het onderzoek naar de brand aan...

Twee Rotterdammers aangehouden bij felle brand Tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs (video)

Berkel en Rodenrijs - Zondagmiddag 28 april is er een felle brand uitgebroken aan de Noordeindseweg in Berkel...

Tip leidt politie naar tientallen vaten met aceton in kelderbox | Spaansebocht Rotterdam

Rotterdam - Een oplettende passant heeft zaterdagmorgen de politie gebeld nadat deze op de Spaansebocht in Rotterdam-Spangen zag...

Gewonden bij aanrijding scooter met auto Vierambachtsstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag 27 april rond 18.15 uur heeft er op de Vierambachtsstraat in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden....