Politie onderzoekt vermeend schietincident in Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdagavond 29 juli heeft er een vermeend schietincident plaatsgevonden op de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid. De politie verricht nader onderzoek.

De politie werd gewaarschuwd dat er een vechtpartij tussen meerdere personen had plaatsgevonden en dat hier ook bij was geschoten. Hierop werden politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd.

- Advertisement -

Ter plaatse kon geen slachtoffer worden aangetroffen. De aanvliegende traumahelikopter keerde hierop om en ook de ambulances vertrokken even later.

De politie zette de omgeving af en is op zoek gegaan naar eventuele sporen van een schietincident. Er is hierbij tenminste een huls aangetroffen en veiliggesteld. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Tramlijn 25 is gedurende het onderzoek gestremd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...