Vrouw gewond na vechtpartij De Vallei Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag buiten westen geraakt nadat ze tijdens een ruzie mogelijk een klap heeft gekregen. Rond 04.00 uur liep een feestje in een woning uit de hand, drie jongeren kwamen van buiten de woning binnen. Vervolgens gingen meerdere mensen naar buiten en ontstond er een vechtpartij.

- Advertisement -

Bij de vechtpartij werd de vrouw die de ruzie wilden sussen geslagen. Ze raakte hierdoor buiten bewustzijn en is door de betrokken nog wel naar huis gebracht. Omdat ze niet of nauwelijks aanspreekbaar was gingen hulpverleners uit van een mogelijke reanimatie. Hiervan bleek geen sprake te zijn. Mogelijk dat de combinatie van alcohol gebruik en de klap de effecten van het letsel in de nacht verergerden. Ze is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft in de woning en van omwonenden verklaringen opgenomen. Er zijn twee mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. De ruzie zou zijn ontstaan na een conflict over een armband.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Uitslaande brand in schuur snel onder controle Engel de Merlestraat Heenvliet

Heenvliet - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een houten schuurtje aan de Engel de Merlestraat. De brand werd...

21-jarige man gewond na schietpartij Baarlandhof Rotterdam

Rotterdam - Een21-jarige medewerker van een filiaal van de Action aan het Baarlandhof in Rotterdam is dinsdagochtend gewond...

Man verliest macht over het stuur en raakt verschillende objecten Donaulaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 13 mei rond 18.29 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een man is tijdens het rijden...

Persoon gewond na mogelijke steekpartij Scholeksterstraat Rozenburg, één persoon aangehouden

Rozenbrug - Maandagochtend 13 mei heeft er een mogelijk een steekpartij plaatsgevonden aan de Scholeksterstraat in Rozenburg. Even na...