Agenten lossen waarschuwingsschoten in Roel Langerakpark

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 1 augustus meerdere waarschuwingsschoten gelost na een vermeend schietincident in het Roel Langerakpark.

De politie ontving een melding dat er in het park geschoten zou zijn. Meerdere politie-eenheden haastten zich naar het park en gingen op zoek naar eventuele gewonden en sporen.

- Advertisement -

In het park waren ten tijde van deze zoekactie vele groepen aanwezig. De politie was bezig ook mensen te controleren en uit het park te sturen.

Een groep personen luisterden niet naar de agenten. Toen één van hen zich dusdanig verdacht begon te gedragen, waren agenten genoodzaakt enkele waarschuwingsschoten te lossen. Na controle bleek er niks aan de hand met dit persoon.

De politie heeft verder laten weten dat er achteraf geen sprake is geweest van een schietincident (buiten de waarschuwingsschoten). Er zijn ook geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...

Politie zet lokagent in nadat man vrouwen lastig valt Amelandseplein Rotterdam

Zondagmorgen vroeg werden twee vrouwen lastiggevallen op de Flakkeesestraat en het Amelandseplein. Met behulp van een lokagent kon...

Twee gewonden bij zwaar ongeval op Strevelsweg in Rotterdam

Rotterdam – In de vroege ochtend van zondag 15 september, rond 05.00 uur, vond een ernstig verkeersongeval plaats...