Woning in Rotterdam Zevenkamp betrokken bij “koffermoord” Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is ook dinsdag nog de gehele dag bezig geweest met onderzoek in de woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam-Zevenkamp. In de woning wordt onderzoek gedaan na de vondst van een stoffelijk overschot, verdeeld over meerdere koffers in de kofferbak van een auto in Dordrecht. De politie heeft een 25-jarige man aangehouden als verdachte welke zelf zou hebben bevestigd dat hij een 29-jarige Zwijndrechtenaar om het leven heeft gebracht. De man werd afgelopen donderdag als vermist opgegeven.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de 25-jarige man van moord of doodslag. Op donderdag werd de man opgepakt na een incident in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. De man bekende zelf dat hij een levensdelict had gepleegd. Medewerkers van de Forensische Osporing deden urenlang onderzoek in de flatwoning. In de woning werden bloedsporen aangetroffen en een voorwerp dat mogelijk is gebruikt, een slachtoffer werd niet gevonden.

- Advertisement -

De 29-jarige man uit Zwijndrecht was al eerder als vermist opgegeven. Het stoffelijk overschot van de man werd vervolgens in de kofferbak van een auto op een parkeerplaats in de Aalbersestraat aangetroffen. Ook hier is vervolgens urenlang onderzoek verricht om alle sporen veilig te stellen. In het onderzoek verschenen afgelopen zondag ook diverse forensisch rechercheurs in de woning in Rotterdam Zevenkamp. Dit onderzoek is dag en nacht doorgegaan.

Omwonenden van alle locaties reageren geschokt op de nieuwsberichten. Ze vragen zich af wat er precies is gebeurd en maken zich zorgen om de veiligheid in de buurt. Het voorarrest van de verdachte is met veertien dagen verlengd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...

Grootschalige Hulpdiensten Oefening in Middelharnis: Voorbereid op het Ergste!

Middelharnis - In een leegstaand schoolgebouw aan de Schoolstraat in Middelharnis hebben de afgelopen dagen hulpdiensten een grootschalige...

Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Ridderkerk - In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze...

Veel schade na uitslaande brand Spavoorde Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagavond 17 mei rond 18.48 uur is er een uitslaande brand uitgebroken in een slaapkamer van...