Vuurwapen gevonden na achtervolging Capelseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond rond 18.00 uur door opvallend rijgedrag een vuurwapen van de straat gehaald. Een politieagent herkende het kenteken van een auto nabij de afrit Kralingen. De kentekenhouder stond bekend als een bestuurder zonder rijbewijs, ook vertoonde hij opvallend rijgedrag waarop de bestuurder een stopteken kreeg.

De bestuurder negeerde het stopteken en er ontstond een achtervolging die eindigde op de Capelseweg bij een tankstation. De bestuurder stopte daar pas de auto en wilde toen de agent de auto benaderde er nog een keer vandoor gaan. De agent parkeerde zijn motor voor de auto en drie inzittenden sloegen op de vlucht.

- Advertisement -

Één van de verdachten viel in de sloot en kon door agenten uit de sloot worden gevist. Een verdachte bleef achter in de auto en kon door agenten direct worden aangehouden, bij het fouilleren van de man bleek dat hij een vuurwapen in zijn broekspijp verstopt had zitten. Een derde persoon ging uiteindelijk vrijuit.

De bestuurder van de auto bleek inderdaad zonder rijbewijs te rijden. De twee mannen van 23 en 24 jaar uit Rotterdam zitten nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...