Omwonenden redden te water geraakte man uit sloot Hunze Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een oudere man is zaterdagavond rond 19.00 uur met zijn scootmobiel het water in gereden langs de Hunze in Rotterdam-Zevenkamp. Twee vrouwen die de onfortuinlijke man in de sloot zagen liggen sprongen erin en hebben de man uit het water gehaald.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer meegenomen naar de ambulance, hij wordt voor de zekerheid nagekeken, maar lijkt niet noemenswaardig gewond te zijn geraakt. De scootmobiel van de man die inmiddels volledig onder water was verdwenen is door brandweerduikers eruit gehaald.

Omwonenden hebben de scootmobiel van de man in de tuin geparkeerd. Deze is vermoedelijk total loss geraakt door het te water raken. Na het incident heeft de brandweer een klein jongetje nog even plezier laten maken door in de brandweerauto’s te kijken en met water te spuiten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...