Getuigen gezocht van overval op supermarkt Bouwmanstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op Tweede Kerstdag is een lokale supermarkt aan de Bouwmanstraat in Rotterdam op een gewelddadige manier overvallen. De politie zegt ‘dringend op zoek’ te zijn naar tips.

Rond half acht ’s avonds loopt een jongen gewapend met een vuurwapen de zaak binnen. Hij loopt direct op de medewerker op en richt zijn wapen op de man. Achter de jongen komt een tweede verdachte binnen, gewapend met een mes.

- Advertisement -

De medewerker wordt bedreigd en de verdachten eisen dat de kassa wordt geleegd in een Albert Heijn-tas. Als hier gehoor aan wordt gegeven, rennen ze weg richting de van de Wielewaal.

De supermarktmedewerker blijft ongedeerd, maar hevig geschrokken achter. Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten, maar konden deze helaas niet meer aantreffen.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen met meer informatie dat kan leiden naar de daders. Tips kunnen worden doorgegeven via de politie op 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...

Winkel ontruimd na brand Nieuwe Ommoordseweg Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 29 april rond 17.10 uur is er brand uitgebroken in een filiaal van supermarkt Dirk...

Ruzie tussen jongeren mondt uit in schietpartij, auto klemgereden door politie | Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Zondagavond 28 april rond 21.15 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden op het Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde....