Politie zoekt getuigen van brandstichting bij woning Nieuwehaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond 5 januari heeft iemand brand gesticht bij een woning aan de Nieuwehaven. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond negen uur ’s avonds werd een voorwerp tegen de voordeur van de woning gegooid, dat brand veroorzaakte. De brandweer had de brand snel gedoofd. Er is brandschade aan de deur, maar gelukkig werd erger voorkomen. Er raakte ook niemand gewond.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de dader(s) en roept mensen op om informatie te delen. Heeft u rond negen uur iets verdachts in de omgeving van de Nieuwehaven gezien? Of was u zelfs getuige? Ook camerabeelden zijn welkom, zo laat de politie weten.

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...