Verdachte aangehouden voor fatale steekpartij op Zoutziedersstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar een fatale steekpartij aan de Zoutziedersstraat. Hierbij kwam een 22-jarige Rotterdammer om het leven.

Op woensdag 12 januari hadden twee mannen op de Zoutziedersstraat ruzie, waarna een worsteling ontstond. Een van de mannen stak daarbij de andere man neer. Op straat troffen de gealarmeerde hulpdiensten de Rotterdammer dodelijk gewond aan. Pogingen tot reanimatie mochten niet meer baten.

- Advertisement -

De dader zou met een auto zijn weggevlucht en een groot onderzoek werd door de politie opgestart. Dit leidde rechercheurs tot de identiteit van de 32-jarige verdachte. Hij werd zaterdagavond 15 januari aangehouden.

Informatie blijft welkom
Het onderzoek gaat onverminderd door. De politie benadrukt dat het melden van informatie nog altijd cruciaal is voor de zaak en vraagt mensen dan ook vooral om dit te doen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...