Honderden supporters nemen afscheid van oud Feyenoorder Christian Gyan

Date:

Deel bericht:

Honderden supporters hebben vrijdagmiddag afscheid genomen van oud Feyenoorder Christian Gyan. Ze vormden een erehaag om een laatste eerbetoon aan de oud verdediger te brengen.

De familie van Christian Gyan is zeer dankbaar voor de donatiecampagne van Feyenoord en FSV De Feijenoorder, die dankzij vele donaties totaal 147.307,90 opbracht. Als dank wilde de familie de supporters de kans geven om op deze manier afscheid te laten nemen van Christian.

- Advertisement -

De verdediger stond vanaf 1997 tot 2007 onder contract bij Feyenoord en speelde op huurbasis ook voor Excelsior. Gyan won in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup en was zeer populair onder de supporters. Van Gyan is bekend dat hij vrijwel al zijn geld weggaf aan mensen die het volgens hem beter konden gebruiken.

Christan Gyan zal morgen in besloten kring worden begraven. Christian mocht slechts 43 jaar oud worden, hij overleed op 29 december na een lang ziektebed.

Foto’s: Marco Smits


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...