Man (29) overleden na mishandeling in Rotterdamse Club Blu

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 mei is een 29-jarige Rotterdam om het leven gekomen na een mishandeling in Club Blu, gevestigd aan de Prins Alexanderlaan. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De politie ontving rond 05.30 uur een melding van de mishandeling. Bij aankomst van de hulpverleners troffen zij het levenloze lichaam aan van het slachtoffer. Hij werd ter plekke gereanimeerd en is daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij alsnog komen te overlijden.

- Advertisement -

De verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, kon in de club worden aangehouden. Hij wordt verdacht van doodslag.

Onderzoek
De politie zegt een onderzoek te zijn gestart naar het geweldsincident: “Daaruit moet blijken wat er nu precies is gebeurd tijdens de fatale nacht. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en er is gesproken met getuigen.”

Mensen die getuige waren of meer informatie hebben over de aanleiding worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...

Winkel ontruimd na brand Nieuwe Ommoordseweg Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 29 april rond 17.10 uur is er brand uitgebroken in een filiaal van supermarkt Dirk...