Vrouw aangehouden voor steekpartij Develstraat Rotterdam, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdag een 29-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden na een steekincident aan de Develstraat in Rotterdam van woensdagmiddag. Hierbij raakte een 50-jarige vrouw uit Rotterdam gewond. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Woensdagmiddag werd om 12:15 uur het alarmnummer 112 gebeld en troffen agenten de gewonde vrouw in een voortuin aan de Develstraat. De verdachte, ook een vrouw, stapte in een auto er ging ervandoor. Het slachtoffer werd kort erna naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden. De politie stelde sporen veilig en sprak met getuigen. Na verder onderzoek kon donderdag een 29-jarige vrouw uit Rotterdam worden aangehouden. Ze wordt verdacht van betrokkenheid en zit vast.

- Advertisement -

Wat er precies vooraf is gegaan aan het incident is vooralsnog niet duidelijk. Daar wordt onderzoek naar gedaan. Mocht u verder informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek, maar heeft u dat nog niet gedeeld? Neem dan contact op. Dat kan ook anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...