Man lichtgewond aan voet na schietpartij Dieze Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij in zijn auto op de Dieze in Rotterdam slachtoffer werd van een schietpartij. Een persoon opende met een vuurwapen het vuur op de man die op dat moment voor de deur in zijn auto zat.

- Advertisement -

De man zat in zijn auto voor de deur, toen er een andere auto aankwam. Daar stapte in ieder geval één persoon later bij in nadat er op de man meerdere schoten waren gelost. Gezien het aantal kogelgaten in de ruit en de auto zelf zijn er zeker vijf schoten afgevuurd.

De man werd geraakt in zijn voet, maar kon gelukkig ontkomen. Ambulancepersoneel heeft hem met een schotwond aan zijn voet of been naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel lijkt mee te vallen.

Kort na het incident werd er op de Capelseweg een auto in brand gemeld. Het lijkt om de vluchtauto van het schietincident te gaan. De auto is het Schollebos ingereden en op een verlaten fietspad in brand gestoken. Van de daders ontbreek nog ieder spoor.

De politie heeft onderzoek verricht en de hulzen veiliggesteld. Ook de auto in beslag genomen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...