Man overleden na geweldsincident in Loderstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagmiddag 1 oktober is een man komen te overlijden bij een geweldsincident in de Loderstraat in Rotterdam-Schiebroek. De politie is een onderzoek gestart.

Even voor vieren werd een melding gemaakt van een steekincident, maar er is nog enige onduidelijkheid over wat er precies gebeurd is. De politie zegt op het moment dat er wordt uitgezocht of er geschoten of gestoken is.

- Advertisement -

Hoewel hulpdiensten massaal gealarmeerd werden, mocht hulp niet meer baten voor het slachtoffer. Er is op het moment nog geen informatie over de dader. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Onderzoek
De politie heeft inmiddels de omgeving afgezet om sporen veilig te stellen. Mensen die meer informatie hebben over wat er zich heeft afgespeeld of dat naar de dader(s) kan leiden, kunnen dit melden aan de politie via 0900-8844. Tips kunnen ook worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning Sliedrechtstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag op woensdag 15 mei heeft er aan de Sliedrechtstraat een explosie...

OvV presenteert onderzoeksrapport treinongeluk Voorschoten: ’te grote focus op beschikbaarheid spoor’

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) heeft woensdag 15 mei het onderzoeksrapport gepresenteerd naar het dodelijke treinongeval in Voorschoten....

Uitslaande brand in schuur snel onder controle Engel de Merlestraat Heenvliet

Heenvliet - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een houten schuurtje aan de Engel de Merlestraat. De brand werd...

21-jarige man gewond na schietpartij Baarlandhof Rotterdam

Rotterdam - Een21-jarige medewerker van een filiaal van de Action aan het Baarlandhof in Rotterdam is dinsdagochtend gewond...