Woning aan Quadenoord in Rotterdam-zuid beschoten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagmiddag 26 december is een woning aan de Quadenoord in Rotterdam-zuid beschoten. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens de politie werden er rond twee uur schoten gehoord. Bij een woning zijn meerdere inslagen aangetroffen in de ruiten van de woning. Er raakte gelukkig niemand gewond. Of er iemand ten tijde van de beschieting thuis was, is niet bekend.

- Advertisement -

Agenten hebben de straat doorzocht, maar troffen geen hulzen aan. Uiteraard is er wel een onderzoek opgestart om te achterhalen wie er heeft geschoten en wat de aanleiding hiervoor is geweest.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die meer weten of camerabeelden hebben. Tips doorgeven aan de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...